EU projekti

EU projekti

Dana 06. srpnja 2023. poduzeće Platanus d.o.o. potpisalo je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom Unaprjeđenje poslovanja poduzeća Platanus d.o.o. uvođenjem digitalnih rješenja, referentnog broja ugovora: NPOO.C1.1.2.R3-I3.01.0764.

Kratki opis projekta:

Provedba projekta odnosi se na ulaganje u nova digitalna rješenja kojima će se podržati digitalna transformacija poduzeća iz tradicionalnog poslovnog modela u digitalni s ciljem poboljšanja učinkovitosti poslovanja te razvoja novih turističkih usluga.

Projektne aktivnosti usmjerene su na razvijanje novog ERP sustava s modulima za hotelsko poslovanje, poslovanje agencije i shuttle prijevoz te na njihovu implementaciju kojom će se unaprijediti ključni poslovni procesi strateškog planiranja, prodaje, nabave, računovodstva te upravljanja podacima.

U sklopu projekta nabavit će se i računalna oprema koja će podržati proces digitalizacije te provesti edukacija zaposlenika s ciljem uspješne primjene implementiranog sustava u poslovanje poduzeća.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:

Projektom se podržava digitalna transformacija poslovanja uvođenjem specijaliziranih digitalnih rješenja za turističku djelatnost, jača pozicija na tržištu Dubrovačko-neretvanske županije te razvija nova razina odnosa povjerenja s korisnicima i naručiteljima usluga.

U skladu s ciljevima Plana digitalne transformacije poduzeća, realizacijom predmetnog projekta očekuje se postizanje sljedećih ciljeva:

  • Digitalizirano pet poslovnih procesa u poduzeću
  • Povećanje digitalnih kapaciteta zaposlenika
  • Povećanje prihoda od prodaje za 20% u 2025.

Ukupna vrijednost projekta:    172.008,73 €

Iznos koji sufinancira EU:           64.929,84 €

Razdoblje provedbe projekta:  1. siječnja 2023. – 1. siječnja 2024.

Kontakt za više informacija:      sales@platanus.hr

Korisni linkovi:                              EU fondovi – NPOO (Nacionalni plan oporavka i otpornosti)

Financira Europska unija – NextGenerationEU

Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more